Partnereink

Partnereink
Európában

Haug Bürsten

Haug Bürsten
http://www.haugbuersten.de


A kiváló minőségű higiéniai keféket gyártó, világszerte ismert Haug Bürsten eszközeit az élelmiszerfeldolgozó-ipar, a sütőipar, a vendéglátás, az kórházi szektor, a mezőgazdaság és a mosodák részére kínálja. Ezen ágazatokban a színkódolt termékek és a HACCP elveinek való megfelelés kiemelten fontosak.


Tovább a termékekhez
Marplast

Marplast
http://www.marplast.it


A Mar Plast a mosdóhigiéniai piac egyik legismertebb szereplője. A Gyártó a közösségi higiéniai helyiségek felszereléséhez szükséges teljes termékskálát nyújtja, legfontosabb szempontként adagolóik kényelmes használatát és magas szintű funkcionalitását célozva.


Tovább a termékekhez
Papernet

Papernet
http://www.papernet.it


A Papernet a háztartási higiéniai papírtermékek piaca Európában második legnagyobb szereplőjének, a Sofidel Csoportnak új márkáját képviselve professzionális felhasználású tissue papírtermékeket állít elő.

A Papernet termékeit választó Partnereink a környezet fenntartó megóvása iránt elkötelezett Gyártó legmagasabb higiéniai teljesítményt nyújtó termékeit vásárolják meg.

A Sofidel Csoport minőség és környezettudatos innováció iránti figyelme a Papernet cég működését is átszövi, s formálja arculatát.


Tovább a termékekhez
SEBIA

SEBIA
http://www.sebia.com


A Sebia a humán laboratóriumi diagnosztika elektroforézis eljárásának egyik legjelentősebb képviselője, fejlesztője és gyártója. Megbízható és gyors eszközeinek tökéletesítésével, innovatív reagenseivel és egyszerűsített vizsgálati eljárásai kidolgozásával a Sebia világszinten egyre komolyabb teret hódít az in vitro diagnosztika terén. 


Tovább a termékekhez